top of page
Search
  • Writer's pictureSuomen Breikkiliitto

Suomi lähtee Belgian MM-kisoihin neljän breikkarin voimin

Breikin MM-kisat järjestetään Belgiassa Leuvenissa 23.-24.9. Kisat ovat merkittävä etappi matkalla kohti Pariisia, sillä voittajat lunastavat suoraan paikan kesän 2024 Top 16 joukossa, sekä sijoittumalla lipun ensi kevään Qualifier Seriesiin.


Viime vuoden arvokisoista ja kevään EM-kisoista poiketen kisa ei ole avoin vaan jokaisella osallistujamaalla on kisoihin 2+2 maapaikkaa. Suomen Breikkiliitto hyväksyi maajoukkueen päävalmentajan ehdotuksen edustajista ja Suomesta kisoihin mukaan lähtee Anniina "AT" Tikka, Ramona Panula, Johannes "Hatsolo" Hattunen ja Elias "Elmonaattori" Niskanen. Päävalmentajan ehdotus perustui alkuvuoden kisamenestykseen sekä WDSF:n ranking-sijoituksiin.


Breikkiliitto ja Breaking Team Finland seuraavat kisoja myös paikan päältä - virittäydy siis internetin taajuuksille ja kannustetaan yhdessä suomalaiset hyvään liekkiin!

88 views0 comments

Recent Posts

See All

Tapahtumatukipäätökset Q1-Q2 2024

Suomen Breikkiliitto käsitteli ja hyväksyi tapahtumatukihakemukset tapahtumatyöryhmän ehdotuksen pohjalta maaliskuussa. Hakemuksia tuli yhteensä viisi, joista taloudellista tukea myönnettiin neljälle

留言


bottom of page