top of page
Search

LOTS vol. 4 sekä Freshest Juniors valtaavat Saiffan 7.6.

Hieno breikkivuosi sen kun jatkuu ja kesäkuun alussa päästään taas kartuttamaan kokemusta, kannustamaan kavereita ja kisaamaan ranking -pisteistä, kun Land Of Thousand Styles sekä Freshest Juniors -kiertueiden seuraavat osakilpailut järjestetään tanssikoulu Saiffalla.Battlet starttaavat huikean Flow Mo Anniversary -viikonlopun ja perjantaina Saiffalla kisataan siis lasten, juniorien sekä miesten ja naisten soolobattleissa, joten luvassa on takuuvarmasti sähinää, menoa ja meininkiä!


Myös artistikattaus on kohdillaan, kun LOTS -tuomaripöydän taakse istuu breikkauksen renesanssimies Ynot (USA), Espanjan paidassa olympiapaikkaa parhaillaan tavoitteleva Ana Furia sekä hallitseva Lords Of The Floor -mestari Stripes (USA). Lisäksi dekkien ääressä tunnelmaa nostattaa ja battleja liekittää legendaarinen DJ Skeme Richards (USA)!


Lisätietoa aikatauluista ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtuman Facebook -sivuilta!

Kisaajilla täytyy olla hankittuna vuoden 2024 kisalisenssi (SBL tai STUL) sekä Breikkiliiton jäsenyys, näiden hankkimiseen ohjeet löydät Breikkiliiton sivuilta.


Pese siis polvisuojat ja kiillota sniikkerit, sillä kohta mennään! Ja muista myös tänä viikonloppuna Loop The Break 3 Helsingissä!


PS. Oletko kiinnostunut järjestämään ranking-kisan omassa kaupungissasi? Ole yhteydessä suomenbreikkiliitto@gmail.com ja kerromme lisää!64 views0 comments

Recent Posts

See All

Tapahtumatukipäätökset Q1-Q2 2024

Suomen Breikkiliitto käsitteli ja hyväksyi tapahtumatukihakemukset tapahtumatyöryhmän ehdotuksen pohjalta maaliskuussa. Hakemuksia tuli yhteensä viisi, joista taloudellista tukea myönnettiin neljälle

Comments


bottom of page