top of page
Search
  • Writer's pictureSuomen Breikkiliitto

Maajoukkuehaku 2024

Haku maajoukkueeseen nyt auki 31.1.2024 asti


Kolmen toimintavuoden jälkeen Suomen Tanssiurheiluliitto ja Suomen Breikkiliitto tarjoavat breikkareille mahdollisuuden liittyä mukaan maajoukkuetoimintaan ja kaikille Suomen breikkareille avoin haku maajoukkueeseen on nyt auki 31.1.2024 saakka. Lisäksi ensimmäistä kertaa käynnistyy myös haku nuorten maajoukkueeseen, jonka hakuaika on sama.


HUOM! Ennakkotiedosta poiketen nuorten maajoukkueeseen hakiessa hakijan täytyy olla täyttänyt 13 v. hakuvuoden aikana ja yläikäraja on 18 vuotta (syntymävuosi 2006).

WDSF:n sääntöjen mukaisesti kaikilta valituilta edellytetään Suomen passia.


Aikuisten ja nuorten -maajoukkueisiin valitaan hakemusten perusteella 0-3 tanssijaa sekä miesten että naisten osalta (max. 3+3 tanssijaa). Maajoukkuetta voidaan täydentää myös maajoukkuekauden aikana. Maajoukkuekausi kestää vuoden 2025 loppuun asti.

Valinnat tekee Suomen Breikkiliiton hallituksen nimeämä valitsijatiimi. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä helmikuun aikana.


Hakemukset voi lähettää osoitteeseen suomenbreikkiliitto@gmail.com 31.1.2024 mennessä. Maajoukkuetoimintaan liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä breikin lajipäällikköön Petri Rasaseen sähköpostitse petri@tfwhelsinki.com.


Alla hakuohjeet ja tietoa maajoukkuetoiminnasta:


Pyydämme kaikkia maajoukkueeseen pyrkiviä laatimaan vapaamuotoisen kirjeen/ hakemuksen, josta tulee selvitä vähintään alla mainitut asiat:


- Nimi, ikä, yhteystiedot

-Kotimaiset ja kansainväliset kisasuoritukset vuosina 2022-2023; Kisa, kategoria, sijoitus, osallistujamäärä (suuntaa antava)

- Omat tavoitteet tulevalla maajoukkuekaudella; Tanssilliset tavoitteetTavoitteet kilpailutuloksissa

- Omat tavoitteet breikissä pitkällä tähtäimellä; Tanssilliset tavoitteetTavoitteet kilpailutuloksissa

-Kauanko olet harjoitellut ja kilpaillut?

-Asuinpaikkakunnat;Missä paikkakunnalla harjoittelu ja valmentautuminen tapahtuvat

-Miten/kuinka paljon viikossa/kuukaudessa harjoittelet; BreikkiäOheis- tai fysiikkaharjoittelua; mitäMuuta lajeja; mitä

- Opiskelu- tai työpaikat;Miten yhdistät tanssin sekä opiskelun tai työn Tavoitteet opinnoissa tai työssä

-Terveydentila (oma arvio)-Harjoittelun rahoitus-Mitä toivoo saavansa maajoukkueelta tulevana kautena 2024-2025


Lisäksi nuorten maajoukkueeseen hakevien tulee liittää kirjeeseen/hakemukseen mukaan suosituskirje omalta valmentajalta/opettajalta/huoltajalta.


Maajoukkuetoiminnasta:


Maajoukkuetoiminnan ja -valmennuksen ydintehtävä on auttaa maajoukkueen tanssijoita kehittymään breikkareina ja urheilijoina, menestymään kansainvälisissä kisoissa sekä tarjota taloudellista tukea kisamatkoihin. Maajoukkuetoiminnan toteutuksesta ja sisällöstä vastaa yhteistyössä Suomen Breikkiliitto ry ja Suomen Tanssiurheiluliitto.


2024 pääkilpailuina nuorille toimivat WDSF:n nuorten MM-kisat. Odotamme sekä aikuisten, että nuorten kisakalenterin täydentyvän vuoden aikana. Lisäksi kisakalenterista löytyy IDO:n kisoja, jossa breikkaus on jälleen lajina mukana.


Breikin maajoukkuetoiminnan runkona vuonna 2024 toimii neljä viikonloppuleiriä, sekä tanssijoiden päivittäisharjoittelun, ml. laji- sekä oheisharjoittelun tukeminen. Maajoukkueen jäsenille tarjotaan Helsingissä useampi ohjattu tai vapaa treenivuoro viikossa ja muilla paikkakunnilla mahdollisuuksien mukaan.


Maajoukkueen tanssijat sitoutuvat osallistumaan leireille ja muihin maajoukkueen yhteisiin tapahtumiin, kotimaisiin ja kansallisiin ranking-kilpailuihin sekä olemaan käytettävissä kansainvälisissä arvokilpailuissa, kun se muiden liiton (STUL) määräämien edustustehtävien ja terveydentilan puolesta on mahdollista. Lisäksi maajoukkueen tanssijat sitoutuvat tutustumaan Suomen Tanssiurheiluliiton Antidoping-ohjelmaan, sekä Suomen Antidopingtoimikunnan (ADT) ja/tai kansainvälisen lajiliiton antidopingsäännöstöihin ja sitoutuvat noudattamaan niitä.


Kaikki valitut tanssijat tekevät kirjallisen sopimuksen Suomen Tanssiurheiluliiton kanssa, jossa käydään tarkemmin läpi urheilijan oikeudet ja velvoitteet maajoukkuepaikkaan liittyen.

Huomioithan, että liitot eivät tue kaikkia tanssijoita lähtökohtaisesti ranking-kilpailuihin ja tai arvokilpailuihin. Edustajat valitaan tapauskohtaisesti, jos kisa ei ole kaikille lisenssiurheilijoille avoin (ts. rajoitettu määrä maapaikkoja). Liitto ei myöskään korvaa leirien matka- ja majoituskuluja tanssijoille.

381 views0 comments

Recent Posts

See All

Tapahtumatukipäätökset Q1-Q2 2024

Suomen Breikkiliitto käsitteli ja hyväksyi tapahtumatukihakemukset tapahtumatyöryhmän ehdotuksen pohjalta maaliskuussa. Hakemuksia tuli yhteensä viisi, joista taloudellista tukea myönnettiin neljälle

Commenti


bottom of page